Yritys

Laadukasta fysioterapiaa, osteopatiaa ja hierontaa Savonlinnassa

yritysesittely

Savonlinnan Nikama Oy tuottaa korkealaatuista fysioterapiaa, osteopatiaa ja hierontaa. Palveluihimme kuuluu myös mm. akupunktio, msf-kuntoutus, huimauskuntoutus ja faskia käsittelyt. Meillä tärkeintä on löytää aina ongelman aiheuttaja. Vain oikean ongelman aiheuttajan löytyminen takaa hyvän hoitotuloksen. Sen vuoksi henkilökuntamme on hyvin koulutettu vaivojen löytämiseksi.

Alkututkimus on ensiarvoisen tärkeä, jotta hankalinkin ongelman aiheuttaja löytyisi.  

Nikama toimii katutasossa molemmissa toimipisteissä, joten kulku sisälle on esteetön. 

Hoitoon voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

tasokas fysioterapia

Korkeatasoisen fyisoterapian ja ostopatian saavutamiseksi alkututkimus on kaiken a ja o. Alkututkimuksessa löydämme kaikki ongelmien aiheuttajat ja laadimme sen pohjalta hoitosuosituksen/hoitosuunnitelman. Seuraamme hoidon etenemistä testeillä myös itse hoitotilanteessa sekä hoidon lopuksi, varmistaaksemme hoidon vaikuttavuuden. Kun hoito antaa hyvän hoitovasteen, on hoito onnistunut normaalisti ja tarkoituksenmukaisesti.

LISÄtutkimuksia

Käytämme lisäksi apuna röngten- ja magneettikuvia. Tarvittaessa ongelman aiheuttaja voidaan varmistaa ultraäänikuvauksella. Ultraäänikuvantaminen on erittäin hyvä ja turvallinen apukeino varmistaamaan vaivan aiheuttajaa. Siksi meillä on molemmissa toimipisteissä ultraäänikuvantamislaitteet.